Rabu, 16 Mac 2011

sambung master di universiti al-azhar



alhamdulillah,ucap kata syukur...ak igt lagi,,dulu time ak sekolah menengah, ustaz ak tnya, ap impian aku..ak pon penuh pengharapan menyatakan bhwa aku ingin blajar kat al-azhar...

dpt smbung master dlm bidang eko di al-azhar seolah2 terlaksana impian aku dulu....Al azhar, universiti tertua di dunia. selain terletak di tanah arab, aku dpt rskan ketengan berada di sana..smgt ak nak smbung master kat sna lebih berkobar2 slpas ak menontn filem ketika cinta bertasbih part 1 and 2 berulang2 kali...cerita ni mmg best wey..byk kali ak tgk berulang2 x bosan wey,,mlh buat bulu roma ak meremang pastu, hati ak dihambat rs sayu...best...mmg sdp r citer ni..

smbung balik...ak teringin nak g oversea, hijrahku ke Cairo bukan shja ingin menambh ilmu di dada sbliknya nak kutip pgmln hidup di sana...pasti menarik!

andailah impian ak ni terlaksana,syukur alhamduliillah,,,mesti best!andai x dpt blajo kat sna, g sambung kat Korea Selatan ke, Jepun ke, Australia ke...best gak kan!ha3...i.allah jika aku berkesmptan dan punya rezeki lebih, mn tahu st hari nanti ak dpt smbung blajo kat sna kan??korg doakn lah wey...untung2 lau punya rezeki, mana tahu kita sm2 dpt smbung blajo kat oversea..ye dak???ha3...

tp utk tempoh ms terdekat ni, niat nak smbng belajo tu kene tolak tepi dulu...ak kne keje dulu, kumpul wet, sngkn abah mama, tgktkn taraf hidup keluarga ak dulu..hal2 smbung blajo ni,,,kne slow2 dulu, byk bende len yg ak kne settle..ha3

3 ulasan:

  1. KCB memg terbaik....best gler2
    meremang bulu roma jgn cter la hahaaa
    huhuuu cm best je g al azhar....

    BalasPadam
  2. ha3..kan!best!mmg best lah..tp drama xtau best ke x..yang pasti bulu roma nad mmg mremg r tgk cer KCB..hua3

    BalasPadam
  3. macamane spply master kat al-azhar ye? so far sy survey, rmai ckp al-azhar x twrkan master utk international student..
    _email me..yasmeennadhirahnajib@gmail.com

    BalasPadam