Rabu, 18 Mei 2016

Cotton Vietnam 2016 - Murah

Cotton dari Vietnam kini kembali untuk pertengahan tahun 2016...

Ada pelbagai pilihan corak vietnam yang menarik..

Memandangkan NBY memang gila dengan fabrik kain cotton Vietnam ini, sekali lagi NBY ingin berkongsi kepada pembaca semua kain Vietnam terkini,


KOD CV01


KOD CV02


KOD CV03


KOD CV04


KOD CV05


KOD CV06

KOD CV07(BLUE)

KOD CV08(PURPLE)

KOD CV09

KOD CV10

KOD CV11

KOD CV12

KOD CV13

KOD CV14

KOD CV15

KOD CV16(BLUE)

KOD CV16(GREEN)

KOD CV17

KOD CV18

KOD CV19

KOD CV20

KOD CV21

KOD CV22

KOD CV23

KOD CV24

KOD CV25

KOD CV26

KOD CV27

KOD CV28

KOD CV29

KOD CV30

KOD CV31

KOD CV32

KOD CV33

KOD CV34

KOD CV35



Dapatkan Cotton vietnam hanya RM55 sepasang!!
Benar2 berbaloi~
Nak beli banyak? dapat harga murah ke?
free postage ke?

Jgn lepaskan peluang ini...

Cepat!! WS je kami sekarang

016 255 8312 
016 255 8312 
016 255 8312

WS kami sekarang!!

=)

Jumaat, 1 April 2016

Pakaian Umrah dan Haji di Sabak Bernam dan seluruh Malaysia

Asssalmualaikum wm. wbt reader2 semua.

Diharap semua berada dalam keadaan sihat senantiasa.

Lama tak menulis dalam ini belog kerana sibuk dengan tugasan semasa.

Kadang tak berkesempatan untuk melihat meninjau dan memantau belog2 kawan yang sedia ada.

Dulu zaman belajo memasing sibuk memuatnaik post berbeza dengan sekarang alam dewasa, sibuk dengan tugasan semasa.

Apa yang NBY nak kongsikan hari ini ialah berkenaan pakaian Umrah dan Haji khusus untuk kegunaan kaum muslimah. NBY tertarik dengan pakaian rekaan ELZ Medinaa Collections.

Kat kampung tercinta NBY iaitu Sabak Bernam agak sukar menemui kedai-kedai yang menjual kelengkapan umrah dan haji. Kini bukan sahaja NBY malah sapa2 di sekitar Sabak Bernam waima satu Malaysia sekalipun boleh mendapatkan barang keperluan dan kelengkapan haji dan umrah dengan mendapatkan produk ELZ Medinaa Collections...

Apa yang menarik ELZ Medinaa Collections menjual keperluan umrah dan haji terutama berkenaan keperluan pakaian semasa mengerjakan ibadah di sana.

NBY telah mencuba pakai rekaan jubah ELZ Medinaa dan ia sememangnya menarik.

Menarik? Apa yang menarik? haa ini yang NBY nak review sikit berkenaan pakaian umrah dan haji.

Jom baca review NBY..



(1) Konsep Pakaian : R2S


Pada mulanya NBY sendiri tidak jelas apa sebenarnya konsep R2S yang diperkenalkan oleh ELZ Medinaa. Rupa2nya R2S ialah Ready to Solat. NBY pernah cuba memakai jubah dan tudung Elz Medinaa. Sesuai dengan konsep yang diketengahkan jubah dan tudung tersebut memang diciptakan untuk kaum muslimah agar sentiasa berada dalam keadaan sedia untuk solat. Dengannya kita tak perlu lagi memakai telekung lain. Dah boleh bersolat dengan pakaian sebegini..senang dan simple

(2) Ada poket Doraemon.

Sure. Ini pasti menarik. Tak sangka jubah Elz Medinaa ini ada poket Doraemon. hihihi. Poket ini terletak dibahagian dada memudahkan jemaah haji dan umrah untuk menyimpan barangan penting seperti pasport dsb. Mudahkan? tak perlu membawa beg ke hulu ke hilir so amat mudah dan mengurangkan risiko kehilangan barang berharga. 

Poket pun tak nampak poket sebab terselindung. Memang gempak lah design dia. A++++ NBY bagi.

(3) Design yang menarik.

Ha ini serius tak tipu. Desing tudung memang menarik. Awning tudung memang terletak je kat muka. NBY yang tak berapa nak cun ni pun nampak cun bila pakai. Kemas dan selesa.  Selain itu, design tudung R2S ni sebijik cam tudung biasa, tidak seperti telekung.So kalau kita p jalan2 ke ziarah ke mudah untuk kita solat..=)

(4) Harga berpatutan.

Harga bukan sahaja berpatutan malah confirm berbaloi. Seperti yang you all tahu NBY ni jenis yang agak kedekut dan amat teliti soal perbelanjaan. Ceeeewah..So bagi NBY dengan kualiti jubah dan tudung yang diperkenalkan oleh Elz Medinaa ni, NBY tak teragak-agak untuk membeli sebab confirm berbaloi. 

(5) Selesa dipakai. 

Keselesaan menjadi point utama untuk pembelian pakaian kan? Setuju tak.? Ya, Jubah dan R2S memang ada point ni. Selesa dan praktikal. Amat sesuai untuk jemaah haji dan umrah. Tak nampak bentuk badan dan tak jarang. Betul2 menjaga aurat kita kaum Muslimah. 

(6) Pelbagai warna.

Jubah dan Tudung R2S ini didatangi dengan pelbagai warna yang cun melecun.Pasti jatuh hati lah yang pasti. Banyak warna-warna menarik yang memberi pilihan kepada kita pengguna. Didatangi dengan pelbagai saiz, saya dapat tahu kini ELZ Medinaa akan mula memperkenalkan Design baru free saiz...Macam mana tu? Kita tunggu dan lihat... NBY pun tak sabar-sabar menantikan keluaran terbaru daripada ELZ Medinaa. 
NBY suke warna ni

Warna ni pun cun jugak.

(7) Boleh beli secara berasingan.

Ini menarik. Kita boleh beli satu set jubah dan tudung atau kita boleh beli secara berasingan. Memang menarik dengan penawaran harga yang kompem berbaloi!!


(8) Servis Tip Top

Ya..Servis tip top. Pertanyaan dijawab mesra dan penghantaran yang segera. Hari ni beli esok dapat (mungkin tertakluk kepada kawasan). Untung2 dapat free gift..tu yang tersenyum lebo tu...hehehehehehe

Apa tunggu lagi??? Jom pakat beli ramai2... Nk info lebih lanjut boleh contact NBY sendiri di 013 550 9183. atau wassap..

Nak direct terus dengan owner pun boleh 013 315 3812..

Pasti dilayan... Tak pun pi menjengah FB Elz Medinaa Collections

ELZ Medinaa Collections juga mempunyai blog rasmi..Jom jengah blog rasmi ELZ Medinaa Collections




Isnin, 25 Mei 2015

Cotton Vietnam Murah 2015 - insya allah puas hati


Cotton,cotton dan cotton. NBY dah fall in love dengan kain cotton ni..memang best!.

Kain cotton adalah antara pilihan fabrik terbaik yang menjadi pilihan majoriti masyarakat di Malaysia. Keh3. Kali ini NBY menampilkan kain cotton Vietnam yang tidak mengecut untuk dijual.(bukan desing by me ok..he3) 

NBY suka pakai baju daripada kain cotton. Sedap dipakai. Sesuai untuk dibuat pelbagai jenis fesyen baju. Baju kurung, kurung moden, kurung pahang, pesak gantung, baju tidur pun boleh..kih2...tapi jangan dibuat baju mandi udahlah..tu tak berapa sesuai lah ek. he3. kalau NBY, NBY suka kain cotton ni dibuat baju kurung, sweet je rasa diri ini. dah macam perempuan melayu terakhir dah..kih3. tapi kawan NBY lebih prefer buat baju kurung moden...cun beb tak tipu...

kakak NBY pun suka pakai baju daripada kain cotton. Bagi NBY kain cotton ni sangat selesa dan sejuk dipakai. Ye selesa dipakai di Malaysia, seimbang dengan iklim Malaysia kita iaitu khatulistiwa. (mengajar Geografi jap..kih2)

Menampilkan banyak pilihan corak yang menarik selain selesa dipakai, pemilihan fabrik cotton adalah pilihan terbaik kerana jenis kain ini tak lapuk dek hujan, tak lekang dek panas. 

NBY menawarkan harga yang pasti murah untuk pembaca sekalian. RM62 sepasang termasuk kos pengeposan. kalau beli lebih dari 2...mungkin kita boleh sok sek sok sek tawar harga yang lebih murah. =)

Berminat untuk pakai kain cotton? untuk raya , lebaran di Aidilfitri atau mungkin Aidiladha 2015? sila lah komen...email pun boleh...ct_nuts@yahoo.com.my..aplikasi whatsapp pun boleh kalau berminat ( 013 550 9183)



EN01 dan EN02



EN03, EN04 dan EN05




EN06, EN07 dan EN08




EN09, EN10, EN11 dan EN12




EN13, EN14 dan EN15



EN16, EN17 dan EN18




EN19, EN20 dan EN21



EN22, EN23 dan EN24



 EN25, EN26 dan EN27



EN28, EN29 dan EN30





EN31, EN32 dan EN33

Maaflah kualiti gambar kurang cantik, tapi jangan risau semua cantik2 dan murah. RM62/sepasang (harga termasuk harga pos)..kalau nak lagi murah kita boleh bincang...=)