Isnin, 25 Mei 2015

Cotton Vietnam Murah 2015 - insya allah puas hati


Cotton,cotton dan cotton. NBY dah fall in love dengan kain cotton ni..memang best!.

Kain cotton adalah antara pilihan fabrik terbaik yang menjadi pilihan majoriti masyarakat di Malaysia. Keh3. Kali ini NBY menampilkan kain cotton Vietnam yang tidak mengecut untuk dijual.(bukan desing by me ok..he3) 

NBY suka pakai baju daripada kain cotton. Sedap dipakai. Sesuai untuk dibuat pelbagai jenis fesyen baju. Baju kurung, kurung moden, kurung pahang, pesak gantung, baju tidur pun boleh..kih2...tapi jangan dibuat baju mandi udahlah..tu tak berapa sesuai lah ek. he3. kalau NBY, NBY suka kain cotton ni dibuat baju kurung, sweet je rasa diri ini. dah macam perempuan melayu terakhir dah..kih3. tapi kawan NBY lebih prefer buat baju kurung moden...cun beb tak tipu...

kakak NBY pun suka pakai baju daripada kain cotton. Bagi NBY kain cotton ni sangat selesa dan sejuk dipakai. Ye selesa dipakai di Malaysia, seimbang dengan iklim Malaysia kita iaitu khatulistiwa. (mengajar Geografi jap..kih2)

Menampilkan banyak pilihan corak yang menarik selain selesa dipakai, pemilihan fabrik cotton adalah pilihan terbaik kerana jenis kain ini tak lapuk dek hujan, tak lekang dek panas. 

NBY menawarkan harga yang pasti murah untuk pembaca sekalian. RM62 sepasang termasuk kos pengeposan. kalau beli lebih dari 2...mungkin kita boleh sok sek sok sek tawar harga yang lebih murah. =)

Berminat untuk pakai kain cotton? untuk raya , lebaran di Aidilfitri atau mungkin Aidiladha 2015? sila lah komen...email pun boleh...ct_nuts@yahoo.com.my..aplikasi whatsapp pun boleh kalau berminat ( 013 550 9183)



EN01 dan EN02



EN03, EN04 dan EN05




EN06, EN07 dan EN08




EN09, EN10, EN11 dan EN12




EN13, EN14 dan EN15



EN16, EN17 dan EN18




EN19, EN20 dan EN21



EN22, EN23 dan EN24



 EN25, EN26 dan EN27



EN28, EN29 dan EN30





EN31, EN32 dan EN33

Maaflah kualiti gambar kurang cantik, tapi jangan risau semua cantik2 dan murah. RM62/sepasang (harga termasuk harga pos)..kalau nak lagi murah kita boleh bincang...=)




1 ulasan: